Hvis din vaskemaskine er begyndt at lugte surt og måske også lidt rådden. Så fortvivl ikke, her kommer der en guide til hvordan du . Efter nogle år kan vaskemaskinen få en sur og muggen lugt.

Måske vasker maskinen heller ikke optimalt længere, men det er der heldigvis råd . Grunden er en sur vaskemaskine. Hvis du oplever dårlig lugt fra vaskemaskinen, skal du vide, hvordan du rengør den. Når den løbende holdes ren, arbejder den altid effektivt, så dit tøj bliver rent .

Selvom en vaskemaskine ser ren og fin u kan den sagtens være smudset til med kalk, fedt, sæberester og mikroorganismer, . Måske er dette ikke lige det rette forum, men prøver herinde alligevel. Det hjælper ofte mod dårlig lugt. Har du problemer med at din vaskemaskine lugter surt eller jordslået? Der kan være flere grunde til at en vaskemaskine lugter.

Se de typiske grunde her og få . Jeg forstår ikke hvorfor den lugt er der , det lugter af kloak. Vi har ofte fået spørgsmålet “hvorfor lugter min vaskemaskine jordslået, af kloak eller af mug ? Jeg har et problem med min vaskemaskine.

Læs her, hvordan du slipper af med den grimme lugt og få atter glæde af din vaskemaskine. HejJeg er holdt op med at vaske hver weekend og gør det hver anden weekend og så er min vaskemaskinen begyndt at lugte – af rådent græs . Dette fører til, at maskinen bliver mindre effektiv over tid og lugter surt. Min vaskemaskine lugter jordslået og gammel. Lad ikke en lugtende vaskemaskine ødelægge vasketøjet.

Læs dette råd om rengøring af vaskemaskine og fjern dårlig lugt med rens og afkalkning af . Ja, min vaskemaskine lugter af gammelt vådt tøj – er der nogen der har et godt råd til hvordan jeg får lugten væk? At vaske er ikke ligefrem en af mine yndlings-sysler, men det er altid en skøn følelse, når alt tøjet er vasket, og sengetøjet er helt rent. Jeg ved ikke om dette emne er omtalt før, men jeg spørge igen.

Hvad gør man med en vaskemaskine som lugter surt, især ved mørk . Så tænkte på at give den en tur på grader kun med Rodalon i? Når du vil afkalke din vaskemaskine, må du aldrig bruge Kalk væk eller. Sandheden er, at nye maskiner altid har en særlig lugt, eller en ny lugt, der kan ikke kan forsvinde, når emballagen ikke er fjernet. Først er det vigtig at finde ud af hvorfor . Gode råd: Oldfruens kongelige fif mod lugt fra vaskemaskinen Oldfruens ekstra tip: Eddike er bedre end skyllemiddel, særligt til farvet tøj.

Nu tør jeg ikke bruge maskinen af frygt for at alt mit tøj kommer til at lugte af diesel. Den har fået både Rodalon og Klorin (dog ikke samtidigt ), men den lugter stadig klamt . Hej E, Når vi har vasket vores tøj og det er tørt er der en svag lugt af nærmest jordslået. Vaskemaskine med dårlig ånde.

Hej Hol Her efter sidste vask begyndte der da den kun manglede omkring min af vasken at lugte brændt. Du er her: Hjem Søgeresultater for: Lugt vaskemaskine (side 2). Hvordan fjerner jeg “muggen” lugt fra tøj Mvh.

Lugt fra vaskemaskine