En blegning med klorin vil fjerne misfarvninger og vanskelige pletter, og derved gøre dit tøj hvidt igen. Du skal blot bruge denne opskrift:. Jeg skriver til dig fordi jeg er kommet til at vaske en (ny) rød cardigan af min datters sammen med resten af hendes tøj.

Jeg har tidligere haft gode erfaringer med at lægge misfarvede. Jeg ved så ikke om man kan afkalke sit hvide tøj – jeg har ikke prøvet. Misfarvning af hvide stoffer – Løsning 1. Jeg har lige fået mig en ny rød trøje med et blåt print på.

Hvad gør jeg, når en lille bitte rød sok har misfarvet hele linnedsamlingen? Hvordan undgår jeg, at tøjets farver falmer? Beskyttelse mod misfarvning: De absorberer hurtigt løbende farver fra tøjet og binder dem fast til kluden. Dette sikrer, at alle tekstiler beskyttes mod misfarvninger . Så forbliver det hvidt og ligeledes bliver dit andet tøj ikke misfarvet :D. Men det er faktisk nemmere, end du tror, at fjerne de gule skjolder på tøjet, så du . Vaskede tøj forleden og der har åbenbart sneget sig en RØD.

Har lige taget en maskin fuld hvidt tøj ud af vaskemaskinen, og til min store. Den er nu helt misfarvet hvor pletten var efter jeg havde prøvet med vanish.

Vanish OxiAction Crystal White misfarver hvidt uplettet tøj. På tøj: Vend tøjet på vrang og placer det på et fladt, rent underlag. Hæld to spiseskefulde hvid eddike på et hvidt stykke stof og dub pletten. Ved denne forbigående misfarvning af vandet gennemskyldes husinstallationerne.

Kan huske jeg en gang fik vasket noget tøj blåt, men ved hjælp af mod-farven blev det fint igen. Hvis vaskemaskinen uheldigvis har brugt det misfarvede van kan tøjet blive brunligt og. Tøj, som virkelig trænger til at blive vasket, skal vaskes. Lad det ligge natten over og vask så tøjet som du ellers ville . I enkelte tilfælde kan solcreme smitte af på tøjet.

Hvis du har været uheldig at få misfarvning fra sollotion på dit tøj eller andre tekstiler, kan pletterne fjernes ved . Lge hjemvendt fra ferie med hvidt tøj, der er blevet misfarvet af Matas solcreme. Når du indlever dit tøj til rens, om det er til vores renseri eller et andet renseri, vil der. En plet kan give skjolder på tøj, hvis man ikke handler hurtigt.

Lyst, mørkt og farvet tøj skal vasket separat for at undgå misfarvning af tøjet. Selv tøj, der er vasket mange gange, kan indeholde overskudsfarve og smitte af. Brintoverilte er et naturligt blegemiddel, der kan hjælpe lyst tøj til dets oprindelige.

Misfarvning af tøj