Find inspiration til at lave en uro af filt og læder hos Søstrene Grene. Vi har altid mange fantastiske idéer til kreative projekter for hele familien. Skal selv anskaffes: – Perler.

Den mindste størrelse er der kun en af, den største størrelse er . Det er så afslappende og helt meditativt at kigge på en uro. Måden som den bevæger sig på med sine rolige, smukke bevægelser kan virke . Jeg vil rigtig gerne lave en uro til min venindes barn, men er helt tom for ideer, tænkte måske på en troldegren hvorpå jeg kan sætte syet fugle, .

Lav din egen uro eller guirlande sammen med dit barn. Med disse gør-det-selv kits er det nemt at lave noget kreativt med dit barn. Min uro er sammensat af grene, agern, bog og kogler fra skoven, figurer af filt og vat. Klar til at være kreativ til babyværelset? Med denne uro får du fire valgmuligheder.

Se her, hvordan du nemt og hurtigt kan fremtrylle en fin uro. Sådan laver du en sød ugle uro til børn. Se hvordan du selv laver en flot uro som passer perfekt ind på børneværelset. Det er helt sikkert pænest at de ikke gør det synes jeg, men jeg tror det er sjovere for barnet at .

Kreativitet, humor og underholdning for hele familien! Her kan du få inspiration til, . Det er nemt at lave din egen uro, eller mobile, til din baby. Her har jeg fundet en metal uro, hvor du kan sætte alverdens ting i: Fotos, små . Sig velkommen til vores nye DIY- og makeover-ekspert Mille Grath. Hun vil fremover inspirere jer med gør-det-selv-projekter og kreative ideer.

Du kan også købe en uro arm, så du nemt kan hænge uroen op. Selv havde jeg en uro med musik siddende på sengen til min datter. En arm til uro gør det nemt at placere uroen på fx. Jeg blevt fornyeligt spurgt, om jeg ikke vil dele et gør-det-selv projekt på bloggen, her op til påske. Røde, grønne og hvide capiz muslingeskaller sælges med små metal bøjler, til at fæstne . Køb tapetrester på retrovilla.

Gør det selv Uro – Lav en fin uro af tapeter! Du gør dig selv dummere, end du er. Hun rystede på hovedet og hulkede.

Uro gør det selv